Pastisseria Villaró

Carrer Major 39 08211 Castellar del Vallès Barcelona Espanya
93 714 52 43

Tradició pastissera adaptada a l'actualitat a Castellar del Vallès

Diuen que a ningú li amarga un dolç, però menys si està preparat de la forma més tradicional, com és el cas de les nostres elaboracions pastisseres. Vine a Pastisseria Villaró i gaudeix de la tradició pastissera adaptada a l'actualitat.

Va ser el 1918 quan la nostra casa va obrir les seves portes per primera vegada. Des d'aleshores endolcim la vida dels nostres clients amb deliciosos bocins, com ara bombons, elaboracions de xocolata, torrons artesans, melmelades, pastissos, gelats, dolços típics de festivitats, etc. Tots ells preparats amb matèries primeres de la més alta qualitat.

Entre les nostres especialitats cal destacar els torrons de trufa i rovell i els nostre gelat especial, el "Villarín", que preparem seguint una recepta familiar antiquíssima. No dubtis a tastar aquestes delicioses postres de nata, moca i maduixa cobertes de xocolata. De ben segur que t'encantarà!

Pel que fa als nostres pastissos, tenen el reconeixement de tots els que els han tastat. És per això que oferim la possibilitat de personalitzar-los per a diferents celebracions, com ara bodes, comunions, bateigs, aniversaris, etc. També tenim una línia de pastissos especials, la "Villaró".

Els pastissos de la línia Villaró es caracteritzen per tenir una base que pot variar segons els teus gustos i per una bonica decoració amb fruites. Entre ells, el nostre "Marc de Cava" (elaborat amb pinya natural), el pastís de crema amb maduixetes o el de músic són els que més triomfen. Demana per ells sense compromís.

A més, gràcies a la nostra gran dedicació i a les nostres elaboracions exquisides, hem estat guardonats amb el premi Mestre Artesà de la Generalitat, la qual cosa ens omple d'orgull i ens convida a continuar innovant en el món de la pastisseria.

Segueix-nos al Facebook i descobreix totes les nostres novetats, ofertes i productes de temporada.

Contacta amb nosaltres

Si us plau, revisa els camps seleccionats
Abans de signar/enviar la sol·licitud, ha de llegir i acceptar la informació bàsica sobre protecció de dades que es presenta en la política d'ús de dades

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres

Ens posarem en contacte amb tu tan aviat com sigui possible

feu clic per a copiar el mailemail copied